srijeda, 27.08.2008.

Emo... popularno je biti takav (?)

inspiraciju sam dobila od jedne svoje frendice, koja je.... hm... ona kaze da je emo, al ja kazem da nije.
upravo zato sam odlucila napisati post, jer je sve vise onih koji su kao emo, samo da bi bili kul. gledam tu svoju frendicu, ona govori da se reze, da place itd itd.... i da je ona emo. a do prije 3 mj je slusala cajke. kad sam je pitala zasto je ona navodno emo, rekla mi je kao zbog decka. ISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! ok, shvacam da je to pubertet i da ce plakat za svakim deckom, evo i ja cu priznat da sam plakala za jednim, al shvatis da to nema smisla, plakanjem neces nist promijenit. i nakon suza nece biti bolje, al ces shvatiti da places bez razloga.
al dosta o deckima, da se vratim temi.
i ona je emo... zbog decka. preko msn-a sam joj rekla da deckiju ima jos puno puno, i nek pogleda koliko ima prijatelja i da ima roditelje koji je vole. na njezinom blogu sam procitala da se i starci deru na nju odnedavno. pa normalno da ce se derat kad joj vide krvave ruke, kad im nezeli reci sta joj je, kad se zatvara u sobu (ovi primjeri nisu dogadaji moje frendice, nego samo navodim primjere).
ona je emo jer... ima jedna cura u nasem razredu koja se od 3. raza oblaci u crno i slusa metal i rock. i ta cura je kao emo od nedavno, tj. nije emo neg se pocela rezat jer to sad jako jako kuuuul...al nije emo. i dalje je ona opicena do daske (pozz njoj hehe). i sad ova 1. frendica je postala kao emo zbog nje, jer frendica br 2 je uvijek imala nekako srece s deckima, pa se valjd ova ponadala da ce i ona imat ak postane takva. al dosta o mojim frendicama, sad cu malo opcenito u emacima.
ja nemam nista protiv emaca. nemam nista protiv PRAVIH emaca. al imam puno toga protiv laznih emaca. jako puno. mrzim ih.
najvise mrzim kad netko tko je normalna osoba i samo jedan dan kaze ''ja sam emo''. MRZIM TO! nista se ne postaje preko noci. ni preko 1 dana. za sve treba vremena.
mrzim lazne emace jer se rezu - bez razloga. pravi emaci se rezu (koliko ja znam i koliko sam cula) zato jer... kazu da je ponekad samo fizicka bol jaca od psihicke. ja u to vjerujem.... a lazni emaci... oni se rezu kako bi ispali vise emo.. a najvise definitivno mrzim kad se hvale oziljcima i misle da su jako kul. oziljcima se nijedna normalna osoba nebi hvalila. imati oziljke do kraja zivota zbog neke glupoti... zbog toga da bi bio popularniji... nema smisla. niti ce ikad imati.
ko se osjeca emo, neka bude emo. ko zeli biti emo da bi bio popularniji, nek mi ne nabija na nos je da istinski emo.


10:31 | Komentari 36 | Print | ^ | On/Off |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>